top of page

SMEEDWERK

Pure esthetiek die voortvloeit uit een intense voeling met staal. Authentiek vakmanschap vervaardigd in eigen atelier. Bij Intens ervaart u onze liefde voor zowel binnen- als buitensmeedwerk tot in de kleinste vezel van onze creaties. Alles wat wij doen is diep doordrongen van een gevoel van passie voor onze ambacht.

 

Dat merkt u meteen wanneer u hebt gekozen voor Intens. Onze stalen ramen en deuren, wanden, trapleuningen en meer geven uw woning meteen een eigenzinnig karakter. Of u nu opteert voor een stalen binnendeur, een stalen douchewand, een stalen orangerie of een meubelstuk waarin stalen elementen verwerkt zitten. Zowel in een landelijke of karaktervolle woning als in moderne architecturale creaties zorgen onze stalen realisaties voor een ongeëvenaarde woonbeleving.

 

Zaakvoerder Kristof en zijn team gaat op ambachtelijke manier te werk in eigen atelier. Niets ontsnapt aan zijn oog voor detail. Kristof gaat telkens weer tot het uiterste om uw perfecte smeedwerk te realiseren. Alles handmade in Belgium.

Bezoek onze Instagram pagina en laat u inspireren.

bottom of page