top of page

ONZE WERKWIJZE

Een verhaal van vertrouwen, passie en vakmanschap.

Gedreven door passie, gesterkt door teamwork. Zaakvoerders Kristof en Britt zijn de perfecte tandem. Samen met een hecht team vormen ze een goed geoliede machine die een onwaarschijnlijke duwkracht achter Intens zet.

Om alles vlot te laten verlopen kan u hier een kort overzicht vinden van de gebruikelijke werkwijze van Intens.

De opmeting- productie -plaatsing en opvolging gebeurd volledig in eigen beheer.

U kan rekenen op één aanspreekpunt gedurende het gehele proces.

Kennismaking per mail; ter voorbereiding van een offerte ontvangen wij graag meer info over uw project om te kijken hoe wij u kunnen verder helpen.

 

Wat wensen we te ontvangen:

Offerte / richtprijs; na ontvangst van bovenstaande info, per mail, bezorgen wij u een offerte of een eerste indicatie voor de uitvoering van uw project.

 

Afspraak; indien de offerte / richtprijs in lijn van uw verwachtingen ligt spreken we graag met u af in onze showroom te Westmalle. Hier kunnen alle details qua uitvoering besproken worden en kunnen we u ook verschillende realisaties tonen. Al uw vragen zoals, onderverdeling, glassoorten, levertermijnen en afwerkingen komen aan bod tijdens dit persoonlijk gesprek. Wij nemen graag de tijd om u project in detail te bespreken en werken om deze reden enkel op afspraak.

Opmeting / werfbezoek; na goedkeuring van de offerte nemen wij uw project op in onze planning en maken wij een afspraak voor definitieve technische opmeting.

 

Productie; onze vakmensen gaan aan de slag in ons atelier te Westmalle en voeren met passie en op ambachtelijke wijze uw project uit.

 

Plaatsing; ons team van vakmensen voorziet de plaatsing van uw project. Netjes volgens afspraak met oog voor detail  zijn de kernwaarden van ons team. 

 

Opvolging; ook na plaatsing blijven wij steeds bereikbaar voor verdere vragen of een toelichting.

We kijken er naar uit om u te leren kennen en samen uw uniek droomproject te realiseren.

- Plannen / afmetingen / meetstaat

- Foto’s huidige situatie ( indien van toepassing )

- Concrete wensen (eventueel voorbeeldfoto)

- Werf adres en contactgegevens

bottom of page