top of page

vacature

Afwerker / Glasplaatser

(voltijds)

Intens

 

Bij Intens Interieur geloven we in de kracht van passie en teamwork. Als dynamisch bedrijf onder leiding van zaakvoerders Kristof en Britt, creëren we een hechte teamcultuur. Ons doel is om projecten op een uitmuntende en kwalitatieve manier op te leveren. Daarom zijn we op zoek naar een afwerker/glaspater die onze visie op hoogstaande afwerking deelt en gelooft in de kracht van teamwork.

 

De job

 

Deze functie omvat zowel uitvoerend werk in het atelier als plaatsing op de werf. Jouw takenpakket bestaat uit het inplaatsten van glas, het op authentieke wijze aanbrengen van kitwerk, kwaliteitscontrole van lakwerk en glas, en het zelfstandig organiseren van de afwerkzone.

 

Wie zoeken we

 

Om succesvol te zijn in deze functie, vragen wij het volgende van jou: passie en motivatie, ervaring in de sector, oog voor hoogstaande afwerking en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Wij bieden jou een interne opleiding in een gemotiveerd team waar zowel zelfstandig als in teamverband kan worden gewerkt. Daarnaast kom je op inspirerende locaties en zal jouw bijdrage resulteren in een prachtig eindproduct.

 

Wat bieden wij jou?

    

  • Dagelijkse lunch en fruit 

  • Wekelijks wassen van de werkkledij

  • Teambuildingsacticiteiten 

  • We bieden een aantrekkelijk salaris inclusief maaltijdcheques en onkostenvergoeding

 

Denk je dat deze vacature bij jou past? Stuur dan een e-mail naar Britt@intens-interieur.be of bel 0473/54.88.87.

bottom of page