top of page

over intens

Gedreven door passie, gesterkt door teamwork. Zaakvoerders Kristof en Britt zijn de perfecte tandem. Samen met een hecht team vormen ze een goed geoliede machine die onwaarschijnlijke duwkracht achter Intens zet.

Elk bedreven in hun eigen vakgebied, complementair op een onmiskenbare manier. Hun doel is keer op keer al uw wensen op vlak van smeedwerk te realiseren. En nog steeds brengt een geslaagd resultaat bij hen een gevoel van pure magie teweeg. Dat is precies waar we het voor doen.

Kristof Lenaerts

Gedreven door een symbiose van passie, ambitie en vakkennis vervaardigt Kristof stalen ramen, deuren en andere bijzondere stalen creaties met de hand in eigen atelier. Samen met een vast team van rasechte vakmensen zorgt hij voor de opvolging van uw project van opmeting tot plaatsing. Zijn oog voor detail zorgt ervoor dat uw stalen maatwerk tot in de puntjes afgewerkt is.

Britt Gysbrechts

Britt heeft dan weer een onberispelijk oog voor schoonheid. Aan de hand van eigenzinnige details weet zij als geen ander de juiste sfeer te scheppen. Op haar kan u vertrouwen voor een toegewijde begeleiding doorheen uw ganse project. Zij helpt knopen doorhakken, maar zorgt evenzeer voor de correcte administratieve opvolging van elk project en een gastvrij ontvangst wanneer u op bezoek komt in de showroom.

bottom of page