top of page

vacature

Lasser/plaatser

(voltijds)

Atelier_w2_4105_edited_edited.png

Bij Intens Interieur geloven we in de kracht van passie en teamwork. Als dynamisch bedrijf onder leiding van founders Britt en Kristof, creëren we een hechte teamcultuur. Ons doel is om projecten op een uitmuntende en kwalitatieve manier op te leveren. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven lasser die deze visie op hoogstaande afwerking met ons deelt.

 

Zie je jezelf al in teamverband high-end projecten realiseren? 

Functieomschrijving

Deze functie omvat zowel uitvoerend werk in het atelier als plaatsing op de werf. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van op maat ontworpen ramen, deuren, serres en wijnkasten, alsook het plaatsen van deze realisaties op de werf.

 

Functievereisten

Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij het volgende van jou: passie en motivatie voor ambachtelijk smeedwerk en een scherp oog voor hoogstaande afwerking met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring in de sector is een meerwaarde.

 

Aanbod

Wij bieden jou een interne opleiding in een gemotiveerd team waar zowel zelfstandig als in teamverband kan worden gewerkt. Daarnaast kom je op inspirerende locaties en zal jouw werk schitteren in een prachtig eindproduct op zowel publieke als privélocaties. 

    

Aantrekkelijk salarispakket met o.a.: 

  • Maaltijdcheques

  • Onkostenvergoeding

  • Ecocheques

Extra voordelen: 

  • Wekelijkse wasbeurten van werkkledij

  • De kans om te werken in een gedreven team

  • Voldoende opleiding van collega’s

  • Dagelijks vers fruit en lunch

Ben je ambitieus en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Stuur dan jou cv en motivatiebrief naar britt@intens-interieur.be. Wil je liever eerst telefonisch extra informatie over de vacature, dan kan je terecht via 0473548887.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page